RÓLUNK
Cégünk története
Üdvözöljük a LAUTNER Bridal Couture világában!

Történetünk gyökerei a gyermekkorba nyúlnak, amikor Brigitta már fiatalon felfedezte a varrás és a tervezés művészetét. Az évek során ez a szenvedély mélyült és formálódott, és végül megalkotta azt a varázslatos helyet, ahol a legmerészebb álmok és elképzelések valóra válnak: a LAUTNER Bridal Couture-t.

Itt minden ruha egy történet kezdete, ahol a szálak az öröm, szerelem és örök hűség hídján fonódnak össze. Minden varrás egy új fejezetet ír azoknak a boldog pároknak, akik úgy döntöttek, hogy egy életre szóló köteléket alkotnak. Az alapító, Brigitta, elszántan hiszi, hogy minden menyasszonyi ruha egy-egy műalkotás, és egyedi stílusával, odafigyelésével és művészi megközelítésével minden vőlegény szívét megdobogtatja.

Ahogy a pillanat, amikor az igent kimondjuk, örökre belevésődik az emlékeinkbe, úgy válnak örök emlékké az általunk tervezett ruhák is. A LAUTNER Bridal Couture olyan hely, ahol az álmok szabadon szárnyalhatnak, és ahol a ruhák kivitelezése minden részletében tükrözi az egyedi személyiséget. Brigitta mindig készen áll arra, hogy meghallgassa az elképzeléseidet, és együtt veled tervezze meg azt a ruhát, amelyben a nagy napon ragyogni fogsz.

Modern és művészi megközelítésünknek köszönhetően a LAUTNER Bridal Couture ruhák nem csupán szövetből vannak, hanem érzelmekből, álmokból és szenvedélyből szőtt mesék. Minden darab egyedi koncepcióval és figyelemmel tervezett, hogy maximálisan kifejezze a viselője személyiségét és stílusát. Legyen szó romantikus esküvőről a szabadban, elegáns városi ceremóniáról vagy mesés tengerparti esküvőről, mi mindig odafigyelünk a részletekre, hogy a ruha tökéletesen illeszkedjen az alkalomhoz és a helyszínhez.

Immár 2018 óta alkotjuk a gyönyörű menyasszonyi ruhákat, és büszkén mondhatjuk, hogy minden egyes darabunk a menyasszonyok legnagyobb megelégedésére szolgál. Az eltelt évek során szenvedélyünk és elhivatottságunk mindvégig áthatotta munkánkat, és ez a lelkesedés a fejlődés motorja lett. Minden új projekt, minden új tervezési kihívás egy új lehetőség arra, hogy még magasabb szintre emeljük azt az élményt, amit menyasszonyaink a LAUTNER Bridal Couture ruháiban élnek át.

Cégünk folyamatosan fejlődik és növekszik, mivel elkötelezettek vagyunk abban, hogy mindig a legjobbat nyújtsuk ügyfeleinknek. Az évek során elért eredményeink a legjobb minőségű anyagok felhasználásával, a legprecízebb tervezési és kivitelezési folyamatokkal és figyelmes kiszolgálással értük el. Ennek köszönhetően ma már büszkén mondhatjuk, hogy a legismertebb és legelismertebb esküvői kiállítások kiemelt kiállítói vagyunk, és megjelenünk a neves divatbemutatókon is Budapesten.

Az elmúlt években elért eredményeink és tapasztalataink vezettek oda, hogy immár Budapesten két helyszínen is fogadjuk a menyasszonyokat. A Wite Showroom elegáns környezetében és az Üllői úti bemutatótermünkben nyújtunk személyes tanácsadást és egyedülálló élményt a menyasszonyoknak. Mindkét helyszínünk célja az, hogy a menyasszonyok exkluzív körenyezetben meggyőződhessenek arról, hogy a nagy napjuk tökéletes és különleges lesz egy LAUTNER ruhában.

Cégünk dinamikusan fejlődik, ahogyan az álmaink és elképzeléseink is folyamatosan formálódnak. Az elkövetkező években is arra törekszünk majd, hogy mindig lépést tartsunk a divat és az esküvői trendek legfrissebb alakulásaival. A LAUTNER Bridal Couture célja, hogy minden menyasszony a legjobb önmagát mutathassa meg a nagy napon.

A LAUTNER Bridal Couture nem csupán egy ruha tervező vállalkozás, hanem egy érzelmekkel és szenvedéllyel átitatott alkotóműhely. Egy álom valóra vált, és most te is részese lehetsz ennek a mesének. Engedd, hogy elkísérjünk a menyasszonyi ruha tervezésének izgalmas útján, ahol az egyedi elképzeléseid valóra válnak, és te ragyogni fogsz a nagy napon, úgy ahogy mindig is képzelted. LAUTNER Bridal Couture – mert minden ruha egy örök emlék kezdetét jelenti.”

© 2023 LAUTNER BRIDAL COUTURE – Powered by  OLB Creative Kft.

Általános Szerződési Feltételek